Dakpannen vervangen, voor u interessant?

dakpannen vervangen

Dakpannen zijn er in alle soorten, maten & kleuren

Als u een woning heeft met hellende daken, dan is d kans erg groot dat u dakpannen op het dak heeft liggen. Als u een mooi huis heeft, dan kunnen de oude dakpannen soms erg aangetast raken en uw dak komt er dan een stuk minder mooi uit te zien. Nieuwe dakpannen laten leggen op uw woning is dan ook iets dat veel huiseigenaren overwegen. Zeker als ze horen wat de kosten zijn, deze vallen over het algemeen erg mee.

Dakpannen voorzien van coating

Ook is er de mogelijkheid om uw huidige dakpannen te laten coaten door een dakwerker en hiermee ongeveer hetzelfde resultaat te bereiken. Toch wordt er vaak gekozen voor nieuwe dakpannen omdat de kosten niet erg veel uit elkaar liggen. Dit is uiteraard afhankelijk van uw situatie en de staat van uw dakpannen op dit moment. Informeer bij uw dakwerken bedrijf naar de mogelijkheden voor het vervangen of laten coaten van uw dakpannen.

U kunt  kiezen om dakwerken Westerlo, dakwerken Essen of Dakwerken Boechout in te schakelen voor een mooi nieuw dak.

Duur van dakpannen vervangen?

Het vervangen van uw dakpannen is het algemeen een klus die in enkele dagen kan worden gedaan. Uiteraard is dit afhankelijk van het oppervlakte van uw dak. Een groter dak neemt vanzelfsprekend meer tijd in beslag dan een kleiner dak. Gebruikelijk is het om meerdere offertes op te vragen bij het vervangen van dakpannen. Wellicht gaat uw keuze uit naar de goedkoopste, misschien kiest u liever voor een iets duurdere. Belangrijk is ook om te weten hoe lang er garantie zit op de dakpannen. Hieruit kunt u vaak de kwaliteit van de gebruikte materialen opmaken.